terug naar vorige pagina

Vullen van urnen

Hoe een urn gevuld dient te worden, is afhankelijk per model. Per urn in de shop staat vermeld waar het as compartiment zit en hoe deze af te sluiten.

Hoe te vullen en met welke materialen?
Ten eerste als het mogelijk is, adviseer ik altijd om de as nooit los in de urn te plaatsen, maar indien mogelijk in een zakje. Mocht het ooit zo zijn dat de urn valt en kapot is, dan zal de as in het zakje bij elkaar blijven.
Na het vullen komt het dichten of anders gezegd sluiten van de urn.  Ik werk zelf altijd met een kit die 48uur moet uitharden. Deze manier van langzaam uit laten harden is niet de meest praktische qua tijdsbestek, maar het is een product waar ik vol vertrouwen achtersta (zie technische omschrijving in de winkel).

Wil je liever niet zelf de urn vullen, dan is er de mogelijkheid dat ik deze taak van je overneem. Dit is maatwerk en hierover gaan we altijd samen eerst in overleg. Ik vind het persoonlijk namelijk erg belangrijk dat  alle partijen op de hoogte zijn waar de as/asbus op welk moment is.

terug naar vorige pagina

terug naar boven

deel dit bericht

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email
Share on print
Share on whatsapp

Inschrijven nieuwsbrief



Volg Hilde

Open chat
1
Hoi,
kan ik je ergens mee helpen?
Voel je vrij om mij een vraag te stellen.

Dankjewel,
Liefs van Hilde