terug naar vorige pagina

Vingerafdruk inspiratie

Door nieuwe technieken komen er steeds meer mogelijkheden en toepassingen waarbij de vingerafdruk gebruikt wordt. Hieronder enkele voorbeelden van mogelijkheden. Wat ik wel graag even aan je mee wil geven is dat ik niet van alle voorbeelden een eindresultaat heb gezien. Onderweg willen mensen graag hun verhaal met mij delen, dus zie onderstaande meer als inspiratie. Een inspiratie die ik telkens zal aanvullen.

Sieraden
Een vingerafdruk verwerken tot sieraad. Super mooi en er zijn vele mogelijkheden. Op mijn site staan enkele sieraden vermeldt, maar weet dat er nog veel meer mogelijk is. Zoek je iets specifieks? Je mag mij altijd vragen.

Grafmonumenten
Steenhouwers kunnen een bestand met de vingerafdruk vaak omzetten tot een gravure of ets die verwerkt wordt op de steen. Aan te raden is wel om goed met de steenhouwer te bespreken op welk type en kleur steen dit te verwerken. Dit om de vingerafdruk ook zo goed mogelijk tot zijn recht te laten komen.

Urnen
Er zijn veel collecties waarbij het mogelijk is om een vingerafdruk aan te leveren voor de verwerking op een urn. Binnen mijn eigen collecties is het mogelijk om de vingerafdruk op de granieten urn-boxen te laten etsen.

Drukwerk
De vingerafdruk laten afdrukken op een rouwkaart of dankkaart geeft een hele unieke en eigen twist aan je drukwerk. Hierbij is het wel aan te raden om de afdruk digitaal af te nemen als PDF bestand. Dit bestand is door iedere drukker te gebruiken.

terug naar vorige pagina

terug naar boven

deel dit bericht

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email
Share on print
Share on whatsapp

Inschrijven nieuwsbriefVolg Hilde

Open chat
1
Hoi,
kan ik je ergens mee helpen?
Voel je vrij om mij een vraag te stellen.

Dankjewel,
Liefs van Hilde