terug naar vorige pagina

Samenwerken & Facebook
bericht

In aanloop naar de lancering van de website heb ik op Facebook verschillende berichten geplaatst. Berichten over mijn zenuwen, mijn stappen die ik zet zo aan het einde van dit jaar, de mensen die er zijn om je te helpen en te begeleiden. Onderstaande bericht wil ik ook graag hier met je delen.

Want samen stappen ondernemen, samenwerken, naar elkaar luisteren en elkaar voorthelpen. Dat zijn waardes die ik hoog in het vaandel heb staan. Hoe mooi is het dan dat je tijdens dit proces van website bouwen en het lanceren van de website iemand treft die hierin je gelijke is. Daarom hier ook een dankjewel aan Jolanda Ramerman van Producation voor de start van onze mooie samenwerking.

Facebook 7-12-2019
De nieuwe stappen voor 2020 zijn online stappen. De website is geheel vernieuwd, nu met een winkelgedeelte.

Het doel bij aanvang was dat online zou functioneren ter ondersteuning van mij in mijn bedrijf. Informatief, goede weergave van de producten en inzichtelijk maken hoe je met mij kunt samenwerken.

Ik had een praktisch doel met de wens om de ‘twist van Hilde’ hierin niet te verliezen maar juist meer mee naar buiten te treden. Dat laatste, dat maakt het dan ook best spannend voor mij richting maandag. (lees heel spannend)

Net was ik nog even aan het kijken en lezen van de teksten die ik geschreven heb bij Samenwerkingen. Ik werk graag op mijn eigen wijze, maar wel samen met de ander. Ik typ en lees de woorden en zie het plaatje met beide poppetjes voor mij.

Want als je het over samen werken hebt, dan is het maken van deze site toch echt een super mooie, leuke, grappige, waardevolle samenwerking met Jolanda Ramerman geworden. Echt zo blij mee!

De wens met ‘twist van Hilde’, het uiten van wie ik ben en waar ik voor sta, het praktisch inzichtelijk houden van de site voor de bezoeker. Elke stap is ze erbij en kijken we samen wat aansluit. Zonder haar had ik dit niet overzien en hadden jullie nog lang niet online kunnen kijken hoe het geworden is.

Het woord samenwerken is hierbij echt HET CODE WOORD geweest. Dat we dezelfde humor hebben, dezelfde afkorting in coderingen gebruiken, hoofd letter/kleine letter afwijking hebben. Maar bovenal ook allebei echt allebei beelddenkers zijn … :

Daarvan wisten we vrij snel:
Das nou echt een Jolanda & Hilde dingetje.
Laten we dat dan ook maar zo laten
.

Maandag 9 december.
Ik heb er mega veel zin in, ik vind het mega spannend,
samen gaan we dan echt online!

Liefs van Hilde

terug naar vorige pagina

terug naar boven

deel dit bericht

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email
Share on print
Share on whatsapp

Inschrijven nieuwsbriefVolg Hilde

Open chat
1
Hoi,
kan ik je ergens mee helpen?
Voel je vrij om mij een vraag te stellen.

Dankjewel,
Liefs van Hilde