Sieraden

 De herinnering aan een dierbare draag je bij je in je hart.

Deze tekst hoor je vaker. Het geeft echt goed weer wat er na een overlijden gebeurt met je herinneringen aan de tijden die je samen hebt beleefd.

Herinneringen zijn niet tastbaar. Het is een weergave van een belevenis samen. Het uit zich in allerlei gevoelens en emoties. Sieraden geven op een prachtige wijze hier een tastbare vorm aan.

Dit kan zitten in het (her)gebruik van bestaande sieraden, toepassen van symboliek, verwerken van as of haar. Zoveel mogelijkheden, maar wat past er bij jou?

Vanuit Rondom de dood vertegenwoordig ik Royolz Jewellery, heb ik een eigen sieradenlijn en produceer voor andere bedrijven. Misschien kunnen wij hierin iets voor elkaar betekenen.  

sieraden

Royolz Jewellery

Vanuit Rondom de dood vertegenwoordig ik het merk Royolz. Waarom dit merk? Vanuit mijn kant is er maar één antwoord; ‘juist dit merk’! Royolz Jewellery is een uniek merk dat zich heeft gespecialiseerd in 3D vingerafdruk & verdiepte vingerafdruk sieraden.  

Lees verder

Sieradenlijn #liefsvanhilde

Naast de sieraden van Royolz ontstond er de gedachte om ook een eigen sieradenlijn voor #liefsvanhilde collectie. Uitgangspunt hierbij is dat het geen maatwerk moest zijn, maar een vaste collectie sieraden opgebouwd met mooie, subtiele en herkenbare vormen. Vanuit #liefsvanhilde …

Lees verder

Produceren voor bedrijven

Als er zoveel mogelijkheden zijn omdat de techniek binnen handbereik is, dan is het fijn om elkaar voorthelpen door te samenwerken. Momenteel werk ik met enkele edelsmeden en juweliers samen. Binnen deze samenwerkingen gaat het om het leveren van een …

Lees verder

Goud & Zilver

Zilver  kenmerken onderhoud Goud kenmerken onderhoud

Lees verder

selectie van sieraden

Open chat
1
Hoi,
kan ik je ergens mee helpen?
Voel je vrij om mij een vraag te stellen.

Dankjewel,
Liefs van Hilde