terug naar vorige pagina

Mare Glass

Mare is het Latijnse woord voor ‘de Zee’. De naam Mare staat onder andere in het Latijn voor ‘de Zee’. Hiermee staat het glas symbolisch voor ‘de zee van emoties’ rondom gedenken.

Binnen de #liefsvanhilde serie ben ik altijd zoekende naar combinaties van materialen om daarmee een symbolische en emotionele meerwaarde te creëren.  Door het toevoegen van Mare Glass aan de granieten urn objecten, vormt zich een geheel nieuwe uitstraling en verbintenis. De eerste objecten worden momenteel gemaakt en zal naar verwachting eind december/begin januari aan de collectie collectie toegevoegd worden.

Mare Glass is een serie in wording. Bij aanvang bestaat het aanbod uit een mooie basislijn van 9 verschillende kleuren en komen er per keer nieuwe glasobjecten bij. Doordat een samenwerking is met een Nederlandse kunstenares is, waarbij maatwerk geen probleem is binnen haar werkwijze, zijn de mogelijkheden eindeloos. Dus ben je op zoek naar een eigen ontwerp (eenmalig of serie) of andere kleuren? Vragen staat vrij en samen kijken we naar de mogelijkheden.


Mare Glass
Colors

Mare Blue Alpine ~ Mare Blue Medium ~  Mare Charcoal  ~ Mare Hydrangea
Mare Lilac ~ Mare Mauve ~  Mare Peacock ~ Mare Wit ~ Mare Zwart
Als de eerste objecten van de Mare serie binnen is zal ik dit bekend maken via Social Media en de nieuwsbrief. 

 

terug naar vorige pagina

terug naar boven

deel dit bericht

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email
Share on print
Share on whatsapp

Inschrijven nieuwsbriefVolg Hilde

Open chat
1
Hoi,
kan ik je ergens mee helpen?
Voel je vrij om mij een vraag te stellen.

Dankjewel,
Liefs van Hilde