Funico

Mijn naam is Hilde Haarman-Leurink, 39 jaar geleden geboren in Hengelo (ov) en woon nu al heel wat jaren samen met mijn man in het mooie Lemelerveld. 

Dit zijn enkele feitjes over mij, maar dat zegt je nog niet echt wie ik ben en waar ik voor sta. Want wie is de persoon achter Rondom de dood, wie is nou Hilde? En niet geheel onbelangrijk; waarom en waarvoor staat Rondom de dood?

Ja, wie ben ik? Dat is een iets uitgebreider verhaal. Van nature sta ik graag klaar voor de ander en geloof ik dat als je rustig, respectvol en oordeel vrij naar de wereld en naar de ander kijkt, je een verschil kunt maken in elkaars bestaan. Mijn motto is ‘samen maken we de wereld een stukje mooier’. Met dit motto wil ik zeggen dat als we samen een verbintenis aangaan gebouwd op vertrouwen, eerlijkheid en oprechtheid, dan maken we samen de wereld een stukje mooier. Zo kunnen we elkaar helpen en wat ik persoonlijk het mooiste vind, elkaar inspireren! Samen. 

Ik leef, werk en maak keuzes op mijn gevoel. Dit lijkt wat tegenstrijdig aangezien ik ook zeer praktisch ben ingesteld. Wat ik hier mee wil zeggen is dat ik een collectie voer waar ik achter sta, kleuren en materialen gebruik die er (voor mij) toe doen, met mensen/bedrijven samenwerk die bij mij passen en dat ik dankbaar ben voor datgene wat op mijn pad komt. 

Open chat
1
Hoi,
kan ik je ergens mee helpen?
Voel je vrij om mij een vraag te stellen.

Dankjewel,
Liefs van Hilde