terug naar vorige pagina

Produceren voor bedrijven

Als er zoveel mogelijkheden zijn omdat de techniek binnen handbereik is, dan is het fijn om elkaar voorthelpen door te samenwerken. Momenteel werk ik met enkele edelsmeden en juweliers samen. Binnen deze samenwerkingen gaat het om het leveren van een compleet sieraad of een specifiek onderdeel van een door hun te vervaardigen sieraad. Dit kan ik als geheel afgewerkt model leveren of juist een gegoten model. De keuze qua afwerking is geheel afhankelijk van het doel en de mogelijkheden van jouw bedrijf.

Wat mag je van mij verwachten?
zilver & goud ~ hoge kwaliteit ~ snelle levertijden ~ ondersteuning in het ontwerpproces ~advies rondom draagcomfort

De mogelijkheden zijn eindeloos! Misschien kan ik ook wat voor jou betekenen …

terug naar vorige pagina

terug naar boven

deel dit bericht

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email
Share on print
Share on whatsapp

Inschrijven nieuwsbriefVolg Hilde

Open chat
1
Hoi,
kan ik je ergens mee helpen?
Voel je vrij om mij een vraag te stellen.

Dankjewel,
Liefs van Hilde